KANOOTIN JA KAJAKIN VUOKRAUS

Kanootin ja kajakin vuokrausta Inarissa

Melonta vie ihmisen lähemmäs luontoa ja omatoiminen retkimelonta onkin kasvattanut suosiotaan viime vuosina. Inarijärven Melonnalta voit vuokrata niin kajakkeja, kanootteja kuin kaksikkokajakkejakin. Tarjoamme vuokralle myös kuivapuvut ja neopreenikengät.

Kanootti (ts. inkkari) sopii paremmin suojaisiin olosuhteisiin, kuten järville ja joille. Kajakkiin taas voit luottaa myrskyisilläkin keleillä. Kanootin mela on yksilapainen ja kajakin kaksilapainen. On tapana sanoa, että laji on melamallista kiinni, vaikka melontatekniikat ovatkin melko samanlaisia keskenään. Aloittelijan on usein helpompi aloittaa vakaammalla kajakilla, mutta ammattilaisen ohjeistuksella myös kanootti kesyyntyy päättäväisen melojan käsissä.

Melonta on monipuolinen harrastus

Melonta on laji täynnä mahdollisuuksia – aloittelijan kannattaa harjoitella melontaa tyynissä olosuhteissa, kun taas kokeneempi meloja voi tehdä pidempiä melontaretkiä ja lähteä rohkeasti tuulisemmille vesille.

Aloittelevan tai harvemmin harrastavan melojan ei kannata hankkia omaa kanoottia tai kajakkia jo pelkästään sen säilyttämiseen, huoltamiseen ja siirtämiseen vaadittujen kustannusten takia. Kun haluat melomaan Inarijärvelle tai Ivalojoelle, suosittelemme vuokraamaan kanootin tai kajakin meiltä.

Kajakkiin ja kanoottiin saa helposti mukaan jopa viikon tavarat – myös teltat ja ruoat mukaan luettuina. Kaksikkokajakin kyytiin saa mukavasti myös lapsen. Inarijärvellä voi meloa sekä kanootilla että kajakilla. Pidempiä ja mahdollisesti tuulisia melontaretkiä varten suosittelemme kuitenkin valitsemaan kajakin.

Tervetuloa vuokraamaan kanootti tai kajakki!

KANOOTIN JA KAJAKIN VUOKRAUSHINNASTO

  • kajakki 50 €/pvä (sisältää melan, aukkopeiton ja liivit)
  • kanootti 50 €/pvä (sisältää melat, säilytystynnyrin ja liivit)
  • kaksikkokajakki 90 €/pvä (sisältää melat, aukkopeitot ja liivit)