Kanoottiretket

Lähde kanoottiretkelle Inarin luontoon

Kanoottiretki on mainiota ajanvietettä niin työyhteisöille kuin ystäväporukoille. Toteutamme opastettuja kanoottiretkiä Inarijärvellä ja Ivalojoella niin yksityis- kuin yritysasiakkaille. Retket suunnitellaan aina osallistujien kokemustaso ja toiveet huomioiden.

Inarijärven luonto tarjoaa maisemien ja sään suhteen erinomaiset puitteet virkistävälle melontaretkelle. Järjestämämme kajakki- ja kanoottiretket räätälöidään tarvittaessa melojien lähtötason mukaan, joten et tarvitse välttämättä lainkaan aikaisempaa melontakokemusta. Tyypillisiä asiakkaitamme ovat yksittäiset melojat, perheet ja suuremmat ryhmät.

Päiväretki vai pidempi melontaelämys?

Olemme järjestäneet niin lyhyempiä kuin pidempiä melontaretkiä, täysin asiakkaidemme toivomusten ja kokemustason mukaan. Yön yli kestävällä retkellä on mukava tutustua kanssamelojiin ja se sopiikin mainiosti esimerkiksi ystäväpiirin yhteiseksi ajanvietteeksi. Päivämelonnat ovat olleet erityisen suosittua työyhteisöiden virkistystoimintaa. Pidemmillä retkillä evästämme saaristossa nuotion ääressä ja yö vietetään tunnelmallisesti telttaillen.

Järjestämämme retket sisältävät kaikki melontaan tarvitsemasi varusteet aina kanootista tai kajakista melaan ja pelastusliiveihin asti.

Tee varaus

Voitte tehdä varaustiedustelun lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: Inarijarvenmelonta@gmail.com Otamme lähetyksen jälkeen pikaisesti yhteyttä!